Aangenaam

Mijn naam is Andrea Germeraad, (1973 Sittard). Ik ben opgeleid tot professional organizer en aangesloten bij de beroepsvereniging NBPO.

Structureren kan ik als geen ander. Ik heb ontdekt dat dit niet zozeer een talent is, waarmee ik ben geboren, maar een vaardigheid die ik mezelf als kind al heb aangeleerd om rust te brengen in mijn van nature creatieve en energieke aard.

Ik heb een administratief/ondersteunende achtergrond als projectondersteuner en managementondersteuner en ben gewend zowel ad hoc als projectmatig te werken. Tevens heb ik de nodige ervaring met lesgeven (trainingen ergonomische werkhoudingen en creatief schrijven) waardoor kennis en kunde overdragen mij natuurlijk afgaat.


Gezegend met open mind kan ik met vrijwel iedereen overweg. Ik ben trouw aan mijn eigen gevoelsnormen en probeer weg te blijven van (voor)oordelen. Ik ben gezond nieuwsgierig naar mensen en hun beweegredenen. Met deze eigenschap krijg ik snel helderheid over de daadwerkelijke hulpvraag van klanten.


Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan zodat ook jij het voordeel kunt ervaren van meer structuur in je leven.


Neem contact met me op en kijk geheel vrijblijvend wat ik voor jou kan betekenen!